Hvor er genseren og shortsen fra? Shortsen er fra bikbok og genseren fra ebay. Har ikke linken til den dessverre..Du har sikkelig fint og langt hår, men farger du det? Tuusen takk! Håret mitt er jo ikke like langt nå etter jeg klippet det i vår, men det hadde blitt veldig slitt osv. Og ja, jeg har stripet det lysere, men sist gang jeg gjorde det var vel i fjor høst. Planen fremover er å spare ut håret så jeg får min naturlige farge igjen. Med andre ord har jeg tatt begrepet ettervekst til et nytt nivå ;) 

Hvor jobber du? Hvordan fikk du den jobben? Jeg jobber på en café! Eneste jeg gjorde var å dra dit å levere inn søknad og cv, også kontaktet de meg etter et par måneder hvis jeg husker riktig. Moren min kjente hun som er sjefen min litt også, noe som selvfølgelig kommer godt med. Men hvis jeg skal komme med et tips til dere som vil ha jobb så vil jeg anbefale å møte opp og levere søknaden in person så de ser hvem du er, og ikke bare sende det på mail. Da har du sjansen til å gi et best mulig inntrykk!

Har du hatt en fin sommer? Jeg har hatt en veldig fin sommer. Sommeren har bestått av tur til Sverige, Sørcup og Norwaycup, endel jobbing, kos med venner og trening! Et lite innblikk i sommeren: Har du ask eller insta? Har ikke ask, men på insta heter jeg @fridaeliseg. Følg meg gjerne :)

Er det ikke syykt upraktisk med hvit bukse? Ehh jo! Det er det absolutt. Den blir skitten bare man setter foten utenfor døren noe som er ganske irriterende. Men jeg elsker hvite bukser og synes det er veldig fint, så får vel bare leve med det haha.Hvilke programfag valgte du? Er du fornøyd med valgene? Jeg valgte engelsk, Media og sosiologi. Er veldig fornøyd med valgene mine hittil og synes alle tre fagene virker veldig interessante. Engelsk er et fag jeg alltid har likt så jeg visste egentlig at jeg kom til å like det. Media hadde jeg bestemt meg for å velge helt fra starten. I og med at jeg blogger føler jeg at det er ganske passende for meg. Det virker som et veldig gøy og spennende fag hittil, og det er i tillegg ganske lett i forhold til mange andre fag. Det handler om både media og kommunikasjon. Sosiologi er også et fag jeg interesserer meg ganske mye for. Det inneholder ganske mye stoff og mye man må huske, så tror nok det er det vanskeligste av de tre. Siden jeg nettopp har startet vet jeg ikke så mye om fagene, men kan oppdatere dere om dem når jeg har hatt de en stund!

Hvor lenge har du blogget? Tror jeg fikk min første blogg i ca 7. klasse, noe som vil si at jeg har blogget i 5 år? Kan det virkelig stemme?? haha. Har ikke blogget sammenhengene i 5 år vel og merke, har hatt mange pauser!

Noe mer dere lurer på?
Hei dere! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg blogget. Det ble en liten pause, mest fordi tiden ikke har strukket til og motivasjonen har heller ikke vært helt på plass. Har vært ganske deilig med en pause, men har også savnet bloggen litt må jeg innrømme. Tenkte hvertfall å svare på litt spørsmål som har kommet i det siste. Var ikke så mange spørsmål denne gangen, men blir en liten "ukens spørsmål" fordet.

Hvor får man kjøpt tørrshampooen fra batiste? Den kan kjøpes på blant annet h&m og vita om jeg husker riktig.

Kan du ha linkerunde? Det hadde jeg for en liten stund siden, du finner den HER

Så fint antrekk :) Kan du linke til vesken? Tusen takk! Vesken kjøpte jeg på ebay for leeenge siden, så har ikke linken lenger. Men bare søk på noe lignende som "studded bag" så finner du den nok.

Har du blitt kjent med mange siden du startet på videregående? Dette er kanskje noe mange av de som går på us lurer på, hvertfall så var det noe jeg var ganske nervøs for før jeg startet på vgs. Men helt ærlig er det ingenting å bekymre seg for. Jeg har blitt kjent med veldig mange hyggelige folk så langt, og har fått så mange gode venner. Så med andre ord, alle får venner og har noen å være med!

Hvor er toppen fra? Den er fra h&m, men den selges nok ikke lenger med tanke på at det er over et år siden jeg kjøpte den.Noe du lurer på til neste gang?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits