bukse vero moda, genser bikbok, solbriller bikbok, sko hm, veske ebay

Hva synes dere?
Hei på dere og good kveld! Ble et litt sent innlegg i dag siden nettet ikke funket før nå. Var så irriterende siden jeg hadde tatt bilder og var klar for å blogge, men så hadde jeg selvfølgelig ikke nett. Men nok unnskyldninger! Har faktisk planer om å blogge bedre fremover, for det er jo faktisk veldig gøy. Noe jeg hvertfall kan bli flinkere på er å komme meg ut å ta noen ordentlige bilder. For inne blir kvaliteten rett og slett dårlig. Så det er noe jeg skal prøve på fremover.

Idag har vært en fin dag! Våknet av vekkerklokka så tidlig som 6, deet er tidlig til å være meg. Jeg hadde nemlig planlagt å trene litt styrke før skolen. Så jeg gjorde det og det gikk overraskende greit, med tanke på at jeg ikke ble så trøtt som jeg pleier på morgenen og heller ikke utover dagen. Trening ♥ Etter skolen slappet jeg av en stund før jeg igjen kom meg ut for å trene. Etter jeg hadde skrevet at regnet stoppet meg fra å jogge i går, så kommenterte en av dere at det ikke var noen grunn for å droppe joggeturer i regnet. Regnet har tydeligvis ikke tenkt til å stoppe med det første, såå jeg bestemte meg for å prøve det ut i dag, og det var jo faktisk sykt deilig! Så det er absolutt til å anbefale å prøve ut. Her kommer dagens antrekk.

Hva synes dere om antrekket?
Tee fra Zara, bukse fra bikbok, veske fra ebay, sko fra converse skjerf og jakke fra Cubus
tee fra zara, bukse fra vila, jakke fra kappahl,  sko fra converse, veske og klokke fra ebay

                                                                                              Hva syns dere?


Jakke fra kappahl, bukse fra vila, genser fra bikbok, sko fra converse, veske fra ebay

eeendelig helg! Nå drar jeg på kino, så vi snakkes senere! Hva synes dere om antrekket?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits