Hei dere! Nå er det utrolig lenge siden sist jeg blogget. Det ble en liten pause, mest fordi tiden ikke har strukket til og motivasjonen har heller ikke vært helt på plass. Har vært ganske deilig med en pause, men har også savnet bloggen litt må jeg innrømme. Tenkte hvertfall å svare på litt spørsmål som har kommet i det siste. Var ikke så mange spørsmål denne gangen, men blir en liten "ukens spørsmål" fordet.

Hvor får man kjøpt tørrshampooen fra batiste? Den kan kjøpes på blant annet h&m og vita om jeg husker riktig.

Kan du ha linkerunde? Det hadde jeg for en liten stund siden, du finner den HER

Så fint antrekk :) Kan du linke til vesken? Tusen takk! Vesken kjøpte jeg på ebay for leeenge siden, så har ikke linken lenger. Men bare søk på noe lignende som "studded bag" så finner du den nok.

Har du blitt kjent med mange siden du startet på videregående? Dette er kanskje noe mange av de som går på us lurer på, hvertfall så var det noe jeg var ganske nervøs for før jeg startet på vgs. Men helt ærlig er det ingenting å bekymre seg for. Jeg har blitt kjent med veldig mange hyggelige folk så langt, og har fått så mange gode venner. Så med andre ord, alle får venner og har noen å være med!

Hvor er toppen fra? Den er fra h&m, men den selges nok ikke lenger med tanke på at det er over et år siden jeg kjøpte den.Noe du lurer på til neste gang?


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits