Hei på dere og good kveld! Ble et litt sent innlegg i dag siden nettet ikke funket før nå. Var så irriterende siden jeg hadde tatt bilder og var klar for å blogge, men så hadde jeg selvfølgelig ikke nett. Men nok unnskyldninger! Har faktisk planer om å blogge bedre fremover, for det er jo faktisk veldig gøy. Noe jeg hvertfall kan bli flinkere på er å komme meg ut å ta noen ordentlige bilder. For inne blir kvaliteten rett og slett dårlig. Så det er noe jeg skal prøve på fremover.

Idag har vært en fin dag! Våknet av vekkerklokka så tidlig som 6, deet er tidlig til å være meg. Jeg hadde nemlig planlagt å trene litt styrke før skolen. Så jeg gjorde det og det gikk overraskende greit, med tanke på at jeg ikke ble så trøtt som jeg pleier på morgenen og heller ikke utover dagen. Trening ♥ Etter skolen slappet jeg av en stund før jeg igjen kom meg ut for å trene. Etter jeg hadde skrevet at regnet stoppet meg fra å jogge i går, så kommenterte en av dere at det ikke var noen grunn for å droppe joggeturer i regnet. Regnet har tydeligvis ikke tenkt til å stoppe med det første, såå jeg bestemte meg for å prøve det ut i dag, og det var jo faktisk sykt deilig! Så det er absolutt til å anbefale å prøve ut. Her kommer dagens antrekk.

Hva synes dere om antrekket?
Tee fra Zara, bukse fra bikbok, veske fra ebay, sko fra converse skjerf og jakke fra Cubus
Heiheii! Nå har jeg kommet hjem fra Jenny, siden jeg sov der i natt. Vi hadde en fin kveld med mye godteri (hehe) og x-factor. Veldig koselig som vanlig! Ellers så har jeg satt bort scooteren nå. Gjorde det med litt tungt hjerte må jeg innrømme, for det blir jo såå kjipt å måtte gå/ta buss til alt nå. Gleder meg allerede til den dagen jeg kan ta den frem igjen, haha.

Er egentlig i veldig slapt humør nå om jeg kan si det sånn, så skal bare slappe av resten av dagen. Og kaanskje redigere en videoblogg. Spilte den inn for rundt 2 uker siden, men har ikke hatt tid til å redigere den før nå. Så det kan bli spennende (hvis jeg poster den). 

♥Hva gjør dere denne søndagen? Vil dere at jeg skal poste videoen?


Heiii dere! Har hatt noen kjempefine dager i ferien hittil. Har vært ganske mye med venner og slikt, noe som har resultert i veldig lite blogging. Beklager så mye for det. På onsdag var jeg først en tur i Oslo med Qendresa også overnattet jeg hos henne til igår. Litt senere på dagen igår møtte Jeg Ingvild og Maia og var med de ganske lenge, så dro vi hjem til Maia og sov hos henne. Vi så to filmer, snakket og slappet bare av for det meste. Det ble en veldig koselig kveld. La oss ikke før ganske sent, så idag våknet vi runt kl 1 hahah. Koselig det da.

Etter jeg kom hjem fra overnatting så har jeg brukt egentlig veldig mye tid på å rydde og ordne rommet mitt og huset. Støvsuget, ryddet, vasket klær osv. Skikkelig husmor da vettu. I morgen kommer nemlig jentene hit for å ha jentekveld. Så da må det være fint og ryddig her. Gleder meg masse til kvelden i morgen, blir nok utrolig koselig! 

Hva har dere gjort i ferien? Eller fikk dere ferie idag kanskje? hihi
1 - hm // 2 - hm // 3 - chiquelle.com // 4 - chiquelle.com // 5 - chiquelle.com // 6 - nelly.com // 7 - sheinside.com // 8 - sheinside.com // 9 - Nike air max // 10 - sheinside.com

Åå se så mye fint! Har bare lyst til å bestille alt hjem med en gang. Men heheh det har ikke bankkortet mitt råd til:( Men nike skoene er faktisk så sykt kule, så jeg tror jeg skal investere i de snart. Har sett på de skikkelig lenge nå. Føler de gjør et antrekk såå kult. Men i hvertfall så vurderer jeg å begynne med "wants of the week" en gang i blandt. Er jo alltid noe nytt jeg kommer på at jeg ønsker med så, haha.  

Noen som ønsker seg det samme? Hvis ikke, hva ønsker du deg? 


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits