Hei! Tiden går så fort, nå er vi jo allerede halvveis i uka. Klager ikke, for helgen kan ikke komme fort nok. Nå står litt trening på planen før det blir jobbmøte i kveld. Der blir det mye snakking, og ikke minst pizza på menyen, nam. Oog her er dagens antrekk fra en annen dag, så gikk ikke med det i dag med andre ord haha.

Jakke Vintage, bukse Vero Moda, topp Bikbok, sko Bianco, solbriller Bikbok

Hva syntes dere om antrekket?
Hei! Nå sitter jeg på skolen i studieøkten. Hadde ikke noe spesielt å jobbe med så tenkte jeg like gjerne kunne oppdatere dere litt. Hadde egentlig tenkt til å blogge på morgenen, i og med at jeg startet sent, men rakk visst bare å ta bildene. Idag går dagen til skole fram til kvart over tre - dra hjem - spise - trening - og så går nok dagen mot slutten i think. Travle dager er jo litt deilig noen ganger også. Da får man ting gjort, og det liker jeg.

Se på flettene jeg laget idag! Har sett så mange bilder av sånne fletter på weheartit og tumblr, så måtte jo prøve meg selv da. De ble kanskje ikke helt perfekt, men innafor nok til å gå med haha.

Hva synes dere om slike fletter?
Hei! Hvordan har dagen deres vært? Nå er ukas første dag og tyskprøven overstått, deilig! Har bare slappet av litt etter skolen og er nå klar for å kickstarte uka med den første treningeøkten. Er alltid ganske giddesløs på mandager så det er best å bare komme igang før latskapen tar overhånd hehe. I dag blir det løping, noe som er min favorittrening. Liker det så mye bedre enn styrke, så derfor føles det braa å starte uka med det!

Etter trening skal jeg en tur opp til Jenny. Vi skal se den nye episoden av Fear the walking dead som kommer idag. Det er altså en "søsterserie" til the walking dead og virker veldig spennende hittil. Så det blir nok koselig! 

Hva gjør dere i dag?
Hello alle! Nå er det søndag som = spa! For min del er søndager til for skolearbeid, avslapning og ikke minst litt hjemmespa. Jeg elsker å bruke noen timer på søndagen til å ta vare på meg selv, og skjemme meg litt bort med skrubber, bodylotions, og denne gangen også selvbruning.

Igår gikk det opp for meg hvor blek jeg faktisk har blitt, og jeg fant ut at noe måtte gjøres (haha). Så etter jobb gikk jeg rett på butikken og kjøpte en selvbruning fra St. Tropez. Iogmed at jeg har hørt mye bra om den så falt valget ganske enkelt på den.

Her ser dere resultatet! Såå deilig å endelig være litt tan igjen.

Så nå får vi håpe at det ikke ser superskjoldete ut i morgen, for det kunne egentlig vært veldig typisk meg... Nå er resten av planene for dagen å øve til prøve, slappe av, og prøve å bli klar for en ny travel uke!

Har noen av dere prøvd denne selvbruningen før?Shorts Levis, sko Nike air force, tskjorte Adidas, solbriller her, Adidas hettejakke her, Adidas hoodie her, Adidas tights herTimberlands her, Nike caps her, shorts herboyfriendbukse her, Nike joggebukse her

Da var det tid for enda et wants innlegg. Det er et innlegg jeg har savnet å lage. Jeg tror vi kan gjøre en ting klart, og det er at jeg elsker Adidas!! Det er dødskult, og jeg må virkelig få tak i et en av hettegenserne. For ikke å snakke om solbrillene, elsk. De vil jo gjøre et antrekk så kult, hvis jeg bare tør å gå med dem vel og merke. Litt typisk at man kjøper noe, men så ender det opp med å bli liggende fordi man ikke tør å bruke det. Det er kanskje noe av det mest irriterende. Men ihvartfall så står alt dette høyt opp på ønskelisten, så forhåpentigvis vil jeg investere i noe av det i nærmeste fremtid. Slik materialistisk lykke lyser opp hverdagen litt da, ikke sant? I og med at denne bloggen baserer seg mest på mote regner jeg med at jeg ikke er den eneste shoppoholikeren her?? heeh

Hva ønsker du deg for tiden? Kanskje vi ønsker oss noe av det samme?
Heihei dere! Hvordan går det med dere? For min del er formen helt ok. Går rundt og føler meg veldig trøtt og sliten om dagen. Men ellers går det meste greit! Etter skolen idag skulle jeg til å begynne på leksene men skulle bare ta en liiten nap før det da. Over en time senere våkner jeg opp forvirra og skjønner ikke helt hva som har skjedd haha. Jeg er vel ikke den eneste som er sånn? Leksene må vente til senere i kveld for nå er det fotballtrening som står på planen veldig snart. Forhåpentligvis får jeg litt mer energi av treningen og er klar til å gi jernet på leksene når jeg kommer hjem hehe.Helgen som var var en veldig fin helg, men også travel. På lørdagen var det først jobbing i noen timer før jeg dro ut med noen venninner på kvelden. Ble en veldig morsom og koselig kveld med fine folk! Søndagen gikk til skolearbeid, soving og bowling med fotballlaget. Slenger med en liten collage av ikke helt vellykkede bilder, men sånn går det:)

Hva gjorde dere i helgen?


Hei og god helg alle sammen!

Da var fredagen her igjen. Nå er fredagstacoen inntatt og jeg sitter for øyeblikket å slapper av. Resten av kvelden går nok til å bli inne og se modern family. Har klart å bli litt småsyk så derfor prøver jeg å holde meg inne for å bli frisk fortest mulig! Denne uken har jeg faktisk klart å oppdatere dere ganske mye (stolt), så jeg tenkte å avslutte denne blogguken med et "10 ting dere ikke visste om meg" innlegg. Så jeg håper dere liker innlegget!

-Mine drømmereisemål er LA og NYC. Hvis noen skal dit i nærmeste fremtid melder jeg meg som frivillig koffert passasjer, hehe.

 

-Jeg elsker peanuttsmør. Egentlig alt med peanøtter generelt, og spesielt snickers.

 

-Jeg aaner ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. Det begynner å stresse meg litt tbh.

 

-Er det noe jeg elsker for å lufte tankene så er det å jogge. Bare løpe og glemme alle bekymringer. DET er balsam for sjela det. Synes egentlig det uttrykket er litt teit men altså her passet det jo faktisk.

 

-Jeg leser aldri bøker, men hvis jeg først finner en jeg liker klarer jeg ikke å legge den fra meg.

-Jeg liker skrekkfilmer men hater å se på dem, hvis det gir mening?? Liker handlingen osv men blir helt sykt paranoid og redd etter jeg har sett dem.

  

-Musikk er noe av det som får meg i aller best humør. Finner jeg en ny favorittsang er dagen komplett.

 

-Jeg har gått på fotball siden jeg var 4 år, så det blir altså 13 år til sammen.

 

-Ca de eneste fargene stilen min består av er hvit, svart, grå og blå. Veldig fargerik med andre ord.

  

-Jeg går aldri barbent inne. Hater å få støv ogsånt under bena, og med tanke på at husarbeid og støvsuging på rommet ikke er min favoritt ting å gjøre, så unngår jeg det...

Var det noe dere ikke visste?
Bukse fra Vero Moda // topp fra Hm // cardigan fra Cubus // solbriller fra Bianco // sko fra Nike

Hei dere! Et par dager mellom hvert innlegg har dere vel lært dere å leve med nå? Hehe. Har funnet ut at jeg egentlig bare må gi opp dette med å blogge hver eneste dag. Med min hverdag sånn som den er nå er det ikke mulig for meg! Men blogging er uansett noe jeg elsker. Så jeg skal ikke slutte med det første hvertfall. 

I dag har vært en grei dag med skole som vanlig. Noe som er litt kjipt med onsdagene er at vi har en fritime mellom 2 og 4 time, men så har vi 4 time igjen. Ville mye heller hatt fri i 4 time. Men JAJA, skal ikke klage. Etter skolen har jeg ordnet litt med bloggen, blant annet slettet en del gamle innlegg og tatt noen outfitbilder. Legg merke til at jeg går med solbriller nå. Er vel helt normalt på en dag hvor regnet øser ned, er det ikke? Haha, tar meg den friheten å pynte opp antrekket litt for bloggen selv om det kanskje ikke passer heelt til været.

 

Hva synes dere om antrekket?


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits