alt fra bikbok 

Heiii folkens! Håper alt går fint med dere. Tenkte å fortelle litt om gårsdagen. Dagen startet fint med litt trening før jeg tok turen ned til byen for å møte Ingvild. Vi gikk for det meste rundt og så i butikker. Så deet var jo koselig. Litt senere møtte jeg Qendresa også og vi var i byen en stund før vi skulle dra opp til Jenny. Jeg skulle bare hjemom hos meg for å hente en jakke og ante fred og ingen fare. Men når vi skulle kjøre ut av gata der jeg bor så var det veldig mye grus på bakken, og hvem tror dere klarte å tryne og falle av scooteren? Jo meg. Følte meg jo så smart som lå der vedsidenav scootern med trynet ned i grusen. Så nå har jeg skrubbsår her og der og scooteren er full av riper. Jaja, nå er scootersesongen så godt som over uansett så det går bra. Anyways, vi dro opp til Jenny etterpå og hadde en rolig og koselig kveld med taco og film. Noe som passet veldig bra etter en så dramatisk dag (haha)

Idag har jeg veldig lite planer foreløpig, men vi får se hva som skjer. Har dere noen gang tryna på scooter?




tee fra zara, bukse fra vila, jakke fra kappahl,  sko fra converse, veske og klokke fra ebay

                                                                                              Hva syns dere?






Jakke fra kappahl, bukse fra vila, genser fra bikbok, sko fra converse, veske fra ebay

eeendelig helg! Nå drar jeg på kino, så vi snakkes senere! Hva synes dere om antrekket?




weheartit





svart bukse fra vila og jeans fra bikbok



Skjerf fra vila


Topp fra bikbok

Hva synes dere om innkjøpene?




bilder fra søndag, ikke ta det sånn veldig seriøst

Hei! Idag skulle vi på "ekskusjon" i naturfag i første time. Det er greit nok det, men tror dere ikke det begynte å PØSregne? Må jo elske høsten eller hva. Ellers så gikk dagen fint siden vi hadde kortdag. Spiste også den sykt gode musliyoghurten fra baker hansen til lunsj, hihi elsker den. Nå er jeg hjemme og slapper av med koseklærne på. Kan ikke annet enn å elske følelsen av å komme inn etter å ha vært ute i regnet. Resten av dagen skal jeg bare spise litt og så scootre opp til jenny for å jobbe med tysk. 

Er det flere som har regnvær? Hva synes dere om bildene?






Velkommen




Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn




Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014



Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videoblogg



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits