Hvor er genseren og shortsen fra? Shortsen er fra bikbok og genseren fra ebay. Har ikke linken til den dessverre..Du har sikkelig fint og langt hår, men farger du det? Tuusen takk! Håret mitt er jo ikke like langt nå etter jeg klippet det i vår, men det hadde blitt veldig slitt osv. Og ja, jeg har stripet det lysere, men sist gang jeg gjorde det var vel i fjor høst. Planen fremover er å spare ut håret så jeg får min naturlige farge igjen. Med andre ord har jeg tatt begrepet ettervekst til et nytt nivå ;) 

Hvor jobber du? Hvordan fikk du den jobben? Jeg jobber på en café! Eneste jeg gjorde var å dra dit å levere inn søknad og cv, også kontaktet de meg etter et par måneder hvis jeg husker riktig. Moren min kjente hun som er sjefen min litt også, noe som selvfølgelig kommer godt med. Men hvis jeg skal komme med et tips til dere som vil ha jobb så vil jeg anbefale å møte opp og levere søknaden in person så de ser hvem du er, og ikke bare sende det på mail. Da har du sjansen til å gi et best mulig inntrykk!

Har du hatt en fin sommer? Jeg har hatt en veldig fin sommer. Sommeren har bestått av tur til Sverige, Sørcup og Norwaycup, endel jobbing, kos med venner og trening! Et lite innblikk i sommeren: Har du ask eller insta? Har ikke ask, men på insta heter jeg @fridaeliseg. Følg meg gjerne :)

Er det ikke syykt upraktisk med hvit bukse? Ehh jo! Det er det absolutt. Den blir skitten bare man setter foten utenfor døren noe som er ganske irriterende. Men jeg elsker hvite bukser og synes det er veldig fint, så får vel bare leve med det haha.Hvilke programfag valgte du? Er du fornøyd med valgene? Jeg valgte engelsk, Media og sosiologi. Er veldig fornøyd med valgene mine hittil og synes alle tre fagene virker veldig interessante. Engelsk er et fag jeg alltid har likt så jeg visste egentlig at jeg kom til å like det. Media hadde jeg bestemt meg for å velge helt fra starten. I og med at jeg blogger føler jeg at det er ganske passende for meg. Det virker som et veldig gøy og spennende fag hittil, og det er i tillegg ganske lett i forhold til mange andre fag. Det handler om både media og kommunikasjon. Sosiologi er også et fag jeg interesserer meg ganske mye for. Det inneholder ganske mye stoff og mye man må huske, så tror nok det er det vanskeligste av de tre. Siden jeg nettopp har startet vet jeg ikke så mye om fagene, men kan oppdatere dere om dem når jeg har hatt de en stund!

Hvor lenge har du blogget? Tror jeg fikk min første blogg i ca 7. klasse, noe som vil si at jeg har blogget i 5 år? Kan det virkelig stemme?? haha. Har ikke blogget sammenhengene i 5 år vel og merke, har hatt mange pauser!

Noe mer dere lurer på?
Hei! Da er det mandag igjen etter en finfin helg! Som jeg nevnte så skulle vi til Trondheim i helga og møte familie. Der skulle vi feire at farmor og farfar har gullbryllup i år. Ganske så koselig at de har vært gift i 50 år synes jeg da. Ble en veldig koselig og hyggelig feiring med god mat og dessert.

Ellers så var vi veldig aktiv i helga, vi gikk rundt omkring, og spilte både volleyball og fotball. En funfact om familien min er at alle er veldig sportsinteressert, så derfor blir det selvfølgelig alltid litt spilling! Var ihvertfall veldig hyggelig å møte alle igjen, og helgen ble alt i alt veldig vellykket.

Hva gjorde du i helgen?
Hello late update! Da er andre skoledag fullført. Hvordan går det med dere? Jeg for min del syntes at bortsett fra den delen med å stå opp tidlig var det også litt deilig å komme inn i ordentlige rutiner igjen, og ikke minst veldig hyggelig å møte alle igjen. Hittil har jeg følelsen av at dette kommer til å bli et fint år! Som noen av dere kanskje vet så begynte jeg i andre vgs i år. Vi har valgfag i år, noe som gjør at skolen blir mye bedre og mer interessant etter min mening.

 

Men ihvertfall, nå kom jeg nettopp hjem fra fotballtrening. Så det var gøy og deilig og trene litt! Jeg tok noen outfitbilder rett før jeg dro så de må selvfølgelig postes.

Hva syntes dere om antrekket?

Genser Bikbok // bukse Bikbok // jakke Chiquelle // sko HM // veske HM


Dette innlegget består basically av ting jeg liker og sanger jeg liker, haha. Her ser dere hvertfall spillelisten min fra sommeren. Det er for det meste disse jeg har hørt på i hele sommer! Endel av sangene er ganske gamle og endel av dem har jeg blitt lei av, men håper hvertfall dere kanskje oppdager noen sanger dere liker.

Hvilke sanger liker dere for tiden? Gjerne gi meg tips!
HUSK Å SETT PÅ 720P

Da er endelig innkjøpsvideoen her! Fikk lastet den opp hos en venninne heldigvis. Her viser jeg innkjøp fra hele sommeren og til og med litt før sommeren. Sier litt om hvor lenge det er siden jeg viste dere innkjøp sist. Men ihvertfall, enjoy!

Hva synes dere?
Kjole fra Bikbok // sokker fra Lindex // jakke Vintage // sko fra Bianco

Gårsdagens outfit! Må si jeg elsker denne stilen, selvom det ikke er veldig typisk min stil. Men det skader ikke å prøve noe nytt i blandt eller hva. Nå er det siste uka av ferien og jeg prøver så godt jeg kan å nyte siste rest. Det burde dere også gjøre! Venninna mi Solvor drar på utveksling i morgen, så sist mandag var jeg hos hun for å si hade. Egentlig er det helt sykt å tenke på at vi ikke sees på et helt år. Vi kommer selvfølgelig til å holde kontakten, men det blir fortsatt rart. 

Og ellers, i går hadde jeg basically laget en innkjøpsvideo, redigert den og skulle laste den opp. Tror dere det funket? Nei. Det som møtte meg på skjermen var 81 t, altså skulle det ta 81 timer å laste opp videoen. Var nok litt feilberegning, men var uansett ganske komisk. Men i hvertfall, det endte med at den bare mislyktes med å laste opp. Det går ikke med internettet vårt rett og slett. Mest sannsynlig skal pappa ta den med på jobben og laste den opp der. Så krysser vi fingrene for at det funker haha. The struggle of a blogger eller hva..

Hva synes dere om antrekket?

 
Jakke Chiquelle // topp hm // bukse Vero Moda // sko Nike

Hva synes dere?
1 399kr fra Grim (i Oslo)

 

Se på de nye skoene mine! Kan ikke si annet enn at jeg elsker de. Tror jeg har nevnt før at jeg ønsket meg disse, men de har jo vært utsolgt i hele Norge lenge så det var helt umulig å få tak i de. Men nå har de endelig fått de inn!! Ble så utrolig glad når jeg fant de. Disse kommer dere helt sikkert til å se i mange outfits fremover, noe jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut oftere btw;)

 

Hva synes dere om skoene?


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits