Bikini fra Victorias Secret

Har ønsket meg en slik bikini utrolig lenge nå, så ble veldig glad når jeg endelig fikk den! Synes de er så kule og elsket fargen på den. Dette er bare det første av mange innkjøp jeg har tenkt til å vise på bloggen fremover. Vurderer å lage en innkjøpsvideo siden det er så mye jeg ikke har vist. Isåfall kommer den i løpet av neste uke.

 

Hva synes dere om bikinien?
Hei! Igår kom Solvor til meg og det var utrolig koselig å se hun igjen. I og med at det er en times avstand møtes vi jo ikke så ofte. Vi dro og så Magic Mike XXL på kino, noe vi ikke akkurat angret på. Den var utrolig bra, og de som er med er så sykt kjekke, blant annet Channing Tatum. Tror ikke jeg er alene om å ha et ganske så stort crush på han eller hva jenter?

Før kinoen dro vi på burgerking og kjøpte mat, namm. Etterpå dro vi hjem og så en til film, spiste godteri og bare pratet. Er alltid endel å catche opp på når vi ikke har sett hverandre på et par måneder.

Nå har hun hvertfall dratt og jeg har bare hatt en rolig morgen hittil. Men nå skal jeg snart møte Jenny. Hun har nemlig kommet hjem etter å ha vært i USA, så det blir braa å møtes igjen.

Hva synes dere om bildene?


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits