Hei! I dag har vi gjort litt mer enn de fleste andre dagene, som for det meste bare har bestått av å ligge ved bassenget eller på stranda. I dag startet vi dagen så tidlig som 6 (!!) Vi hadde nemlig bestemt oss for å stå opp og jogge før solen kom opp. Vi var kanskje litt (veldig) trøtte, men det var utrolig deilig med tanke på at vi hadde bikini under klærne så det bare var å hoppe rett ut i havet etterpå. Såå herlig!

Etter vi hadde spist frokost, tok vi pennyboardene et stykke bort i gata for å spille minigolf. Banene var helt ok kan man si, men det var gøy uansett. Etterpå var det tid for lunsj, og vi spiste da hver vår kjempegode salat på en café. Etterhvert ble det utrolig varmt, spesielt siden vi gikk i vanlige klær, og har blitt vandt til å bare gå i bikini haha. Så derfor dro vi opp til bassenget og tok et langt og forfriskende bad. Siden det har vi slappet av med litt godteri og spist middag, og vi sitter nå på hotellrommet igjen og bare slapper av. Her er noen bilder fra bassenget fra en av de andre dagene. Det er jo omtrent bare det vi har gjort alle dagene, så det har ikke så mye å si.
Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits