Jakke fra Chiquelle

Nå har jeg endelig fått jakken min i posten som jeg bestilte for en stund siden. Elsker den!! Men jeg må bare advare om at hvis noen tenker å bestille den, så ble det toll på over 300kr, noe jeg hadde lest på en blogg at man ikke ville få. Så det var litt kjipt, men ellers er jeg veldig fornøyd. Hadde en skinnjakke før, men den ble ødelagt da jeg tryna på scooter, så siden da har jeg savnet den </3 hahha. Så nå har jeg endelig en skinnjakke i garderoben min igjen og det føles veldig bra. Skinnjakker kan jo brukes i alle mulige settinger, så det er derfor et stort must for meg.

Hva synes dere om jakken?






Ser dere noe nytt med meg? Jeg har eeendelig farget håret mitt. Det var så deilig å få bort etterveksten som har irritert meg i mange måneder nå, så noe måtte gjøres haha. Det er kanskje ikke alle som ser den helt store forskjellen, men for meg er det et ganske stort steg å gå fra veldig lyst til litt mørkere. Da kan jeg også slippe at etterveksten blir så tydelig når det vokser ut igjen. Fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten enn på bildene, men sånn er det jo alltid. Jeg er ihverfall superfornøyd og glad ♥

Det har blitt et lite bloggfravær fra meg, noe som er fordi jeg har prestert å bli syk. På grunn av det har det egentlig ikke skjedd så mye i den siste uka. Men i går kveld kom jeg meg litt ut og var med Maia og Ingvild. Vi laget kjempegod middag og bare koste oss, + at vi møtte noen fler etterhvert. Så det var veldig koselig! I morgen og tirsdag er det siste sjanse for å komme opp i muntlig eksamen, så satser på å ikke komme opp. De som ikke kommer opp får nemlig fri i tre dager, så hadde ikke hatt noe imot det da. 

Hva syntes dere om den nye hårfargen?






Velkommen




Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn




Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014



Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videoblogg



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits