I det siste har jeg kjøpt litt nye klær, så tenkte å vise det i dette innlegget. Var ikke så mye, men hadde ikke noe annet å blogge om uansett. Håper hvertfall dere liker innlegget!

Jakke fra bruktmarked // denne jakken kjøpte jeg til kun 50,- på et market på gata i oslo. Litt stor var den, Men med tanke på den billige prisen var det verdt det. Kommer nok til å bli mye brukt fremover mot våren.

Sweatshirt fra ebay // denne kostet rundt 100,- hvis jeg husker riktig. Veldig deilig genser, men eneste minuset var at den er litt liten i størrelsen.

Sweatshirt fra bikbok // denne kjøpte jeg på salg til 100,- for en stund siden. Perfekt genser til de dagene man vil gå med noe litt mer avslappet.

 

Hva syntes dere om innkjøpene?
Hei! Nå var det mandag igjen, etter en innholdsrik og utrolig fin helg. Har hatt det så koselig, elsker virkelig vennene mine. På fredag var det feiring av bursdagen til Solveig, som er en veldig god venn i klassen. Så da dro de fleste jentene til flå for å feire. Var både mange kjente og nye fjes. En veldig bra kveld!

På lørdagen skulle vi ta bussen hjem, men når vi sto der å venta kl 9 på morgenen fant vi ut at den bussen ikke gikk i helgene:)) Så da var det å vente i 7 timer til neste buss gikk. Så jævlig (ups) kjipt. Men heldigvis kunne faren til en av jentene hente oss. Kan ikke beskrives hvor glad vi var da. Etter jeg kom hjem dro jeg nesten med en gang videre til Oslo. Der ventet besøk hos kusina mi Anna. Var så utrolig koselig å sees igjen, gjensynsglede. Ble masse prat, film og kos på kvelden, og på søndag gikk vi på café og marked. Alt i alt en kjempefin helg!

Hva gjorde dere i helga?
Heihei! Blir et lite innlegg fra mobilen idag siden nettet vårt er nede for øyeblikket, håper det går greit. Er såå sliten nå etter en lang dag med skole, jobb og trening. Men er jo greit å ha det litt travelt i ukedagene så uka ikke går så sakte.. Er torsdag allerede i morgen, og så kommer helga da jeg skal få spilt inn og redigert video til dere wihu.

Slenger med noen inspobilder som jeg bare hadde liggende på mobilen. Elsker slike bilder, men de får meg virkelig til å savne sommer og solbrun hud:(


Velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits