1 399kr fra Grim (i Oslo)

 

Se på de nye skoene mine! Kan ikke si annet enn at jeg elsker de. Tror jeg har nevnt før at jeg ønsket meg disse, men de har jo vært utsolgt i hele Norge lenge så det var helt umulig å få tak i de. Men nå har de endelig fått de inn!! Ble så utrolig glad når jeg fant de. Disse kommer dere helt sikkert til å se i mange outfits fremover, noe jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut oftere btw;)

 

Hva synes dere om skoene?
Bikini fra Victorias Secret

Har ønsket meg en slik bikini utrolig lenge nå, så ble veldig glad når jeg endelig fikk den! Synes de er så kule og elsket fargen på den. Dette er bare det første av mange innkjøp jeg har tenkt til å vise på bloggen fremover. Vurderer å lage en innkjøpsvideo siden det er så mye jeg ikke har vist. Isåfall kommer den i løpet av neste uke.

 

Hva synes dere om bikinien?
Jakke fra Chiquelle

Nå har jeg endelig fått jakken min i posten som jeg bestilte for en stund siden. Elsker den!! Men jeg må bare advare om at hvis noen tenker å bestille den, så ble det toll på over 300kr, noe jeg hadde lest på en blogg at man ikke ville få. Så det var litt kjipt, men ellers er jeg veldig fornøyd. Hadde en skinnjakke før, men den ble ødelagt da jeg tryna på scooter, så siden da har jeg savnet den </3 hahha. Så nå har jeg endelig en skinnjakke i garderoben min igjen og det føles veldig bra. Skinnjakker kan jo brukes i alle mulige settinger, så det er derfor et stort must for meg.

Hva synes dere om jakken?
Nå som det har blitt vår er det virkelig på tide med noen nye sko. Spesielt med tanke på at conversene mine var helt hullete og slitte og måtte rett og slett kastes. Hadde lyst til å prøve noen litt andre sko iår, siden jeg føler at absolutt alle har converse og begynner å bli ganske lei av de. Nike air max (i hvit) som jeg egentlig skulle kjøpe er også utrolig vanskelig å få tak i i Norge så da ble det disse fra Bianco, som jeg likte utrolig godt! Synes de var veldig stilige og ja, noe litt annerledes.

sko fra bianco

Nå har vi endelig fått tilbake nettet her hjemme, so i feel complete hehe. Neida. Men jeg kan ihvertfall blogge ordentlig nå! Og det er deilig. Har brukt deler av dagen på å oppdatere spotifylistene mine. Finnes det noe bedre egentlig? Og ellers har jeg fått i gang scootern nå, så idag har jeg kjørt til både skolen og trening noe som er utrolig herlig. Man blir så frii haha. 

Men tilbake til det innlegget egentlig handler om, hva synes dere om skoene?
I det siste har jeg kjøpt litt nye klær, så tenkte å vise det i dette innlegget. Var ikke så mye, men hadde ikke noe annet å blogge om uansett. Håper hvertfall dere liker innlegget!

Jakke fra bruktmarked // denne jakken kjøpte jeg til kun 50,- på et market på gata i oslo. Litt stor var den, Men med tanke på den billige prisen var det verdt det. Kommer nok til å bli mye brukt fremover mot våren.

Sweatshirt fra ebay // denne kostet rundt 100,- hvis jeg husker riktig. Veldig deilig genser, men eneste minuset var at den er litt liten i størrelsen.

Sweatshirt fra bikbok // denne kjøpte jeg på salg til 100,- for en stund siden. Perfekt genser til de dagene man vil gå med noe litt mer avslappet.

 

Hva syntes dere om innkjøpene?
svart bukse fra vila og jeans fra bikbokSkjerf fra vila


Topp fra bikbok

Hva synes dere om innkjøpene?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits