Hello alle! Nå er det søndag som = spa! For min del er søndager til for skolearbeid, avslapning og ikke minst litt hjemmespa. Jeg elsker å bruke noen timer på søndagen til å ta vare på meg selv, og skjemme meg litt bort med skrubber, bodylotions, og denne gangen også selvbruning.

Igår gikk det opp for meg hvor blek jeg faktisk har blitt, og jeg fant ut at noe måtte gjøres (haha). Så etter jobb gikk jeg rett på butikken og kjøpte en selvbruning fra St. Tropez. Iogmed at jeg har hørt mye bra om den så falt valget ganske enkelt på den.

Her ser dere resultatet! Såå deilig å endelig være litt tan igjen.

Så nå får vi håpe at det ikke ser superskjoldete ut i morgen, for det kunne egentlig vært veldig typisk meg... Nå er resten av planene for dagen å øve til prøve, slappe av, og prøve å bli klar for en ny travel uke!

Har noen av dere prøvd denne selvbruningen før?
Heiheii! Nå har jeg kommet hjem fra Jenny, siden jeg sov der i natt. Vi hadde en fin kveld med mye godteri (hehe) og x-factor. Veldig koselig som vanlig! Ellers så har jeg satt bort scooteren nå. Gjorde det med litt tungt hjerte må jeg innrømme, for det blir jo såå kjipt å måtte gå/ta buss til alt nå. Gleder meg allerede til den dagen jeg kan ta den frem igjen, haha.

Er egentlig i veldig slapt humør nå om jeg kan si det sånn, så skal bare slappe av resten av dagen. Og kaanskje redigere en videoblogg. Spilte den inn for rundt 2 uker siden, men har ikke hatt tid til å redigere den før nå. Så det kan bli spennende (hvis jeg poster den). 

♥Hva gjør dere denne søndagen? Vil dere at jeg skal poste videoen?


Heiii dere! Har hatt noen kjempefine dager i ferien hittil. Har vært ganske mye med venner og slikt, noe som har resultert i veldig lite blogging. Beklager så mye for det. På onsdag var jeg først en tur i Oslo med Qendresa også overnattet jeg hos henne til igår. Litt senere på dagen igår møtte Jeg Ingvild og Maia og var med de ganske lenge, så dro vi hjem til Maia og sov hos henne. Vi så to filmer, snakket og slappet bare av for det meste. Det ble en veldig koselig kveld. La oss ikke før ganske sent, så idag våknet vi runt kl 1 hahah. Koselig det da.

Etter jeg kom hjem fra overnatting så har jeg brukt egentlig veldig mye tid på å rydde og ordne rommet mitt og huset. Støvsuget, ryddet, vasket klær osv. Skikkelig husmor da vettu. I morgen kommer nemlig jentene hit for å ha jentekveld. Så da må det være fint og ryddig her. Gleder meg masse til kvelden i morgen, blir nok utrolig koselig! 

Hva har dere gjort i ferien? Eller fikk dere ferie idag kanskje? hihi
alt fra bikbok 

Heiii folkens! Håper alt går fint med dere. Tenkte å fortelle litt om gårsdagen. Dagen startet fint med litt trening før jeg tok turen ned til byen for å møte Ingvild. Vi gikk for det meste rundt og så i butikker. Så deet var jo koselig. Litt senere møtte jeg Qendresa også og vi var i byen en stund før vi skulle dra opp til Jenny. Jeg skulle bare hjemom hos meg for å hente en jakke og ante fred og ingen fare. Men når vi skulle kjøre ut av gata der jeg bor så var det veldig mye grus på bakken, og hvem tror dere klarte å tryne og falle av scooteren? Jo meg. Følte meg jo så smart som lå der vedsidenav scootern med trynet ned i grusen. Så nå har jeg skrubbsår her og der og scooteren er full av riper. Jaja, nå er scootersesongen så godt som over uansett så det går bra. Anyways, vi dro opp til Jenny etterpå og hadde en rolig og koselig kveld med taco og film. Noe som passet veldig bra etter en så dramatisk dag (haha)

Idag har jeg veldig lite planer foreløpig, men vi får se hva som skjer. Har dere noen gang tryna på scooter?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits