Hei! Tiden går så fort, nå er vi jo allerede halvveis i uka. Klager ikke, for helgen kan ikke komme fort nok. Nå står litt trening på planen før det blir jobbmøte i kveld. Der blir det mye snakking, og ikke minst pizza på menyen, nam. Oog her er dagens antrekk fra en annen dag, så gikk ikke med det i dag med andre ord haha.

Jakke Vintage, bukse Vero Moda, topp Bikbok, sko Bianco, solbriller Bikbok

Hva syntes dere om antrekket?
Bukse fra Vero Moda // topp fra Hm // cardigan fra Cubus // solbriller fra Bianco // sko fra Nike

Hei dere! Et par dager mellom hvert innlegg har dere vel lært dere å leve med nå? Hehe. Har funnet ut at jeg egentlig bare må gi opp dette med å blogge hver eneste dag. Med min hverdag sånn som den er nå er det ikke mulig for meg! Men blogging er uansett noe jeg elsker. Så jeg skal ikke slutte med det første hvertfall. 

I dag har vært en grei dag med skole som vanlig. Noe som er litt kjipt med onsdagene er at vi har en fritime mellom 2 og 4 time, men så har vi 4 time igjen. Ville mye heller hatt fri i 4 time. Men JAJA, skal ikke klage. Etter skolen har jeg ordnet litt med bloggen, blant annet slettet en del gamle innlegg og tatt noen outfitbilder. Legg merke til at jeg går med solbriller nå. Er vel helt normalt på en dag hvor regnet øser ned, er det ikke? Haha, tar meg den friheten å pynte opp antrekket litt for bloggen selv om det kanskje ikke passer heelt til været.

 

Hva synes dere om antrekket?
Hello late update! Da er andre skoledag fullført. Hvordan går det med dere? Jeg for min del syntes at bortsett fra den delen med å stå opp tidlig var det også litt deilig å komme inn i ordentlige rutiner igjen, og ikke minst veldig hyggelig å møte alle igjen. Hittil har jeg følelsen av at dette kommer til å bli et fint år! Som noen av dere kanskje vet så begynte jeg i andre vgs i år. Vi har valgfag i år, noe som gjør at skolen blir mye bedre og mer interessant etter min mening.

 

Men ihvertfall, nå kom jeg nettopp hjem fra fotballtrening. Så det var gøy og deilig og trene litt! Jeg tok noen outfitbilder rett før jeg dro så de må selvfølgelig postes.

Hva syntes dere om antrekket?

Genser Bikbok // bukse Bikbok // jakke Chiquelle // sko HM // veske HM
Kjole fra Bikbok // sokker fra Lindex // jakke Vintage // sko fra Bianco

Gårsdagens outfit! Må si jeg elsker denne stilen, selvom det ikke er veldig typisk min stil. Men det skader ikke å prøve noe nytt i blandt eller hva. Nå er det siste uka av ferien og jeg prøver så godt jeg kan å nyte siste rest. Det burde dere også gjøre! Venninna mi Solvor drar på utveksling i morgen, så sist mandag var jeg hos hun for å si hade. Egentlig er det helt sykt å tenke på at vi ikke sees på et helt år. Vi kommer selvfølgelig til å holde kontakten, men det blir fortsatt rart. 

Og ellers, i går hadde jeg basically laget en innkjøpsvideo, redigert den og skulle laste den opp. Tror dere det funket? Nei. Det som møtte meg på skjermen var 81 t, altså skulle det ta 81 timer å laste opp videoen. Var nok litt feilberegning, men var uansett ganske komisk. Men i hvertfall, det endte med at den bare mislyktes med å laste opp. Det går ikke med internettet vårt rett og slett. Mest sannsynlig skal pappa ta den med på jobben og laste den opp der. Så krysser vi fingrene for at det funker haha. The struggle of a blogger eller hva..

Hva synes dere om antrekket?

 
Jakke Chiquelle // topp hm // bukse Vero Moda // sko Nike

Hva synes dere?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · trening og kosthold · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits