Heihei dere! Hvordan går det med dere? For min del er formen helt ok. Går rundt og føler meg veldig trøtt og sliten om dagen. Men ellers går det meste greit! Etter skolen idag skulle jeg til å begynne på leksene men skulle bare ta en liiten nap før det da. Over en time senere våkner jeg opp forvirra og skjønner ikke helt hva som har skjedd haha. Jeg er vel ikke den eneste som er sånn? Leksene må vente til senere i kveld for nå er det fotballtrening som står på planen veldig snart. Forhåpentligvis får jeg litt mer energi av treningen og er klar til å gi jernet på leksene når jeg kommer hjem hehe.Helgen som var var en veldig fin helg, men også travel. På lørdagen var det først jobbing i noen timer før jeg dro ut med noen venninner på kvelden. Ble en veldig morsom og koselig kveld med fine folk! Søndagen gikk til skolearbeid, soving og bowling med fotballlaget. Slenger med en liten collage av ikke helt vellykkede bilder, men sånn går det:)

Hva gjorde dere i helgen?


Hei og god helg alle sammen!

Da var fredagen her igjen. Nå er fredagstacoen inntatt og jeg sitter for øyeblikket å slapper av. Resten av kvelden går nok til å bli inne og se modern family. Har klart å bli litt småsyk så derfor prøver jeg å holde meg inne for å bli frisk fortest mulig! Denne uken har jeg faktisk klart å oppdatere dere ganske mye (stolt), så jeg tenkte å avslutte denne blogguken med et "10 ting dere ikke visste om meg" innlegg. Så jeg håper dere liker innlegget!

-Mine drømmereisemål er LA og NYC. Hvis noen skal dit i nærmeste fremtid melder jeg meg som frivillig koffert passasjer, hehe.

 

-Jeg elsker peanuttsmør. Egentlig alt med peanøtter generelt, og spesielt snickers.

 

-Jeg aaner ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. Det begynner å stresse meg litt tbh.

 

-Er det noe jeg elsker for å lufte tankene så er det å jogge. Bare løpe og glemme alle bekymringer. DET er balsam for sjela det. Synes egentlig det uttrykket er litt teit men altså her passet det jo faktisk.

 

-Jeg leser aldri bøker, men hvis jeg først finner en jeg liker klarer jeg ikke å legge den fra meg.

-Jeg liker skrekkfilmer men hater å se på dem, hvis det gir mening?? Liker handlingen osv men blir helt sykt paranoid og redd etter jeg har sett dem.

  

-Musikk er noe av det som får meg i aller best humør. Finner jeg en ny favorittsang er dagen komplett.

 

-Jeg har gått på fotball siden jeg var 4 år, så det blir altså 13 år til sammen.

 

-Ca de eneste fargene stilen min består av er hvit, svart, grå og blå. Veldig fargerik med andre ord.

  

-Jeg går aldri barbent inne. Hater å få støv ogsånt under bena, og med tanke på at husarbeid og støvsuging på rommet ikke er min favoritt ting å gjøre, så unngår jeg det...

Var det noe dere ikke visste?
Hei! Igår kom Solvor til meg og det var utrolig koselig å se hun igjen. I og med at det er en times avstand møtes vi jo ikke så ofte. Vi dro og så Magic Mike XXL på kino, noe vi ikke akkurat angret på. Den var utrolig bra, og de som er med er så sykt kjekke, blant annet Channing Tatum. Tror ikke jeg er alene om å ha et ganske så stort crush på han eller hva jenter?

Før kinoen dro vi på burgerking og kjøpte mat, namm. Etterpå dro vi hjem og så en til film, spiste godteri og bare pratet. Er alltid endel å catche opp på når vi ikke har sett hverandre på et par måneder.

Nå har hun hvertfall dratt og jeg har bare hatt en rolig morgen hittil. Men nå skal jeg snart møte Jenny. Hun har nemlig kommet hjem etter å ha vært i USA, så det blir braa å møtes igjen.

Hva synes dere om bildene?


Ser dere noe nytt med meg? Jeg har eeendelig farget håret mitt. Det var så deilig å få bort etterveksten som har irritert meg i mange måneder nå, så noe måtte gjøres haha. Det er kanskje ikke alle som ser den helt store forskjellen, men for meg er det et ganske stort steg å gå fra veldig lyst til litt mørkere. Da kan jeg også slippe at etterveksten blir så tydelig når det vokser ut igjen. Fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten enn på bildene, men sånn er det jo alltid. Jeg er ihverfall superfornøyd og glad ♥

Det har blitt et lite bloggfravær fra meg, noe som er fordi jeg har prestert å bli syk. På grunn av det har det egentlig ikke skjedd så mye i den siste uka. Men i går kveld kom jeg meg litt ut og var med Maia og Ingvild. Vi laget kjempegod middag og bare koste oss, + at vi møtte noen fler etterhvert. Så det var veldig koselig! I morgen og tirsdag er det siste sjanse for å komme opp i muntlig eksamen, så satser på å ikke komme opp. De som ikke kommer opp får nemlig fri i tre dager, så hadde ikke hatt noe imot det da. 

Hva syntes dere om den nye hårfargen?
Heyyy :) I dag tenkte jeg å dele litt musikktips med dere. Kan ikke huske sist gang jeg gjorde det, og jeg hører jo egt veldig mye på musikk, så hvorfor ikke? Har også laget meg en ny spilleliste jeg oppdaterer jevnlig, og som jeg har tenkt til å slette sanger fra når de blir gamle og jeg blir lei de. Min gamle "hverdagsliste" hadde blitt så utrolig stor, og jeg kunne ikke ha på shuffle uten at det bare kom masse gamle sanger som jeg er sykt lei av. Så ja, derfor en ny. Den kan dere finne HER.

                                                                      Where Are Ü Now - Justin Bieber

                                                                       Want To Want Me - Jason Derulo

                                                                         Fourfiveseconds - Rihanna

 

                                                         

                                                                             Skeleton Key - Kenzey Ma

                                                                        Love Me Like You Do - Ellie Goulding

                                                                  One Man Can Change The World - Big Sean

                                                                                                       

                                                       

                                                                                  King - Years And Years 

                                                                                   Leaving You - Audien

                                                                                       Bridges - Broods

                                                         

                                                                          Girls Chase Boys - Ingrid michaelson 

                                                                               Aint It Fun - Paramore 

                                                                             Dreaming - Smallpools

 

                                                         

                                                                        Internatonal Smile - Katy Perry 

                                                                          Reflection - Fifth Harmony 

                                                                             Lean On - Major Lazer

                                                     

                                                        Old Thing Back - The Notorious BIG 

                                                            Animal (billboard remix) - Ke$ha

                                                                      Doo Doo - Troy Ave

Har dere noen sanger dere liker for tiden? Hva synes dere om innlegget?
Hei! Nå var det mandag igjen, etter en innholdsrik og utrolig fin helg. Har hatt det så koselig, elsker virkelig vennene mine. På fredag var det feiring av bursdagen til Solveig, som er en veldig god venn i klassen. Så da dro de fleste jentene til flå for å feire. Var både mange kjente og nye fjes. En veldig bra kveld!

På lørdagen skulle vi ta bussen hjem, men når vi sto der å venta kl 9 på morgenen fant vi ut at den bussen ikke gikk i helgene:)) Så da var det å vente i 7 timer til neste buss gikk. Så jævlig (ups) kjipt. Men heldigvis kunne faren til en av jentene hente oss. Kan ikke beskrives hvor glad vi var da. Etter jeg kom hjem dro jeg nesten med en gang videre til Oslo. Der ventet besøk hos kusina mi Anna. Var så utrolig koselig å sees igjen, gjensynsglede. Ble masse prat, film og kos på kvelden, og på søndag gikk vi på café og marked. Alt i alt en kjempefin helg!

Hva gjorde dere i helga?
Hei! Hadde veldig dårlig tid igår og idag har jeg vært på fotballcup, så det er grunnen for ingen blogging frem til nå. Hvertfall så var jeg i bursdag hos søteste Ingvild igår. Vi var de fleste jentene samlet, og det var utrolig koselig! Vi koste oss masse og tror alle hadde en veldig fin kveld. Ble mye dansing, latter og prat. Spiste også kjempegod mat og dessert. Ble så utrolig mett, haha. Hadde med kameraet, så har endel bilder å poste. Litt uvandt å faktisk poste noe annet enn de typiske "bloggbildene"

I går skjedde også noe veldig gøy, ble nemlig linket på bloggen til Frida Vik. Har lest den bloggen ganske lenge, så ble veeldig glad for det. Er så gøy å se at lesertallet går oppover!

Fineste jentene mine ♥

Meg og bursdagsbarnet Ingvild ♥

Hva synes dere om bildene?
weheartit

Hei! I dag har vi gjort litt mer enn de fleste andre dagene, som for det meste bare har bestått av å ligge ved bassenget eller på stranda. I dag startet vi dagen så tidlig som 6 (!!) Vi hadde nemlig bestemt oss for å stå opp og jogge før solen kom opp. Vi var kanskje litt (veldig) trøtte, men det var utrolig deilig med tanke på at vi hadde bikini under klærne så det bare var å hoppe rett ut i havet etterpå. Såå herlig!

Etter vi hadde spist frokost, tok vi pennyboardene et stykke bort i gata for å spille minigolf. Banene var helt ok kan man si, men det var gøy uansett. Etterpå var det tid for lunsj, og vi spiste da hver vår kjempegode salat på en café. Etterhvert ble det utrolig varmt, spesielt siden vi gikk i vanlige klær, og har blitt vandt til å bare gå i bikini haha. Så derfor dro vi opp til bassenget og tok et langt og forfriskende bad. Siden det har vi slappet av med litt godteri og spist middag, og vi sitter nå på hotellrommet igjen og bare slapper av. Her er noen bilder fra bassenget fra en av de andre dagene. Det er jo omtrent bare det vi har gjort alle dagene, så det har ikke så mye å si.
Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits