Hei! Nå sitter jeg på skolen i studieøkten. Hadde ikke noe spesielt å jobbe med så tenkte jeg like gjerne kunne oppdatere dere litt. Hadde egentlig tenkt til å blogge på morgenen, i og med at jeg startet sent, men rakk visst bare å ta bildene. Idag går dagen til skole fram til kvart over tre - dra hjem - spise - trening - og så går nok dagen mot slutten i think. Travle dager er jo litt deilig noen ganger også. Da får man ting gjort, og det liker jeg.

Se på flettene jeg laget idag! Har sett så mange bilder av sånne fletter på weheartit og tumblr, så måtte jo prøve meg selv da. De ble kanskje ikke helt perfekt, men innafor nok til å gå med haha.

Hva synes dere om slike fletter?
Hei! Hvordan har dagen deres vært? Nå er ukas første dag og tyskprøven overstått, deilig! Har bare slappet av litt etter skolen og er nå klar for å kickstarte uka med den første treningeøkten. Er alltid ganske giddesløs på mandager så det er best å bare komme igang før latskapen tar overhånd hehe. I dag blir det løping, noe som er min favorittrening. Liker det så mye bedre enn styrke, så derfor føles det braa å starte uka med det!

Etter trening skal jeg en tur opp til Jenny. Vi skal se den nye episoden av Fear the walking dead som kommer idag. Det er altså en "søsterserie" til the walking dead og virker veldig spennende hittil. Så det blir nok koselig! 

Hva gjør dere i dag?
Hei! Da er det mandag igjen etter en finfin helg! Som jeg nevnte så skulle vi til Trondheim i helga og møte familie. Der skulle vi feire at farmor og farfar har gullbryllup i år. Ganske så koselig at de har vært gift i 50 år synes jeg da. Ble en veldig koselig og hyggelig feiring med god mat og dessert.

Ellers så var vi veldig aktiv i helga, vi gikk rundt omkring, og spilte både volleyball og fotball. En funfact om familien min er at alle er veldig sportsinteressert, så derfor blir det selvfølgelig alltid litt spilling! Var ihvertfall veldig hyggelig å møte alle igjen, og helgen ble alt i alt veldig vellykket.

Hva gjorde du i helgen?


velkommen
Hei! Jeg heter Frida, er 17 år og kommer fra Hønefoss. Jeg har nå blogget i 4 år og elsker det fortsatt. Her kan du lese om den superspennende hverdagen min, bilder, antrekk, innkjøp og andre ting som interesserer meg. Håper du liker bloggen min!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · Juli 2014Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · dagens antrekk · hverdag · innkjøp · inspirasjon · mote · outfits · tips · ukens spørsmål · videobloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits